English Svensk Aggrandir la taille du texteRéduire la taille du texte
Bygningskomplekset
 

Bygningskomplekset er laget som en tre etasjes blokk innenfor et område på ca. 6.000 kvadratmeter.
Komplekset har 50 leiligheter med terrasser posisjonert for maksimal soleksponering. Komplekset inneholder dessuten resepsjonskontor, restaurant, bar, dagligvarehandel, parkering, oppbevaringsbokser og utendørs svømmebassenger med avslappende fasiliteter.

 
Nivå Leiligheter Handikapvennlig Fasiliteter
Kjeller   Heistilgang til alle etasjer. Parkeringshus og boder.
Første etasje 18 leiligheter med balkonger for lett tilgang gjennom en liten stigning til svømmebassengområdet. Alle leiligheter har tilgang gjennom en liten stigning.

Restaurant. 
Bar.
Svømmebasseng. 
Resepsjonskontor.
Geitostbutikk.

Andre etasje

20 leiligheter med balkongutsikt over svømmebassengområdet. Noen leiligheter har også utsikt i retning av havet. 9 leiligheter har rullestoltilgang gjennom de 2 heisene. En stor terrasse med svømmebassengutsikt og god soleksponering for mat og drikkeservering og felles bruk som soltrasse.
Tredje etasje 12 leiligheter med balkongutsikt over svømmebassengområdet. Noen har utsikt i retning av havet . 9 leiligheter har rullestoltilgang gjennom de 2 heisene.

8 leiligheter med balkongutsikt over svømmebassengområdet. 2 leiligheter har utsikt i retning av havet.

Solarium Toppterrassene blir tilgjengelige for alle. Rullstolbrukere skal ha tilgang til toppterrassene. Brukes som solterrasse og kveldsveranda.