English Svensk Aggrandir la taille du texteRéduire la taille du texte
BRIS STRANDEN
 
  • Området
  • PLANTEGING
  • Turistdepartementets modell
  • Stranden

Carthage Resort ligger i et nyutviklet turistområde med god infrastruktur. Området er ca 50.000 kvadratmetre stort, og kalles «The Breezes Beach – Brisens strand".

På grunn av sin unike beliggenhet, bare 250 meter fra Gammarth-stranden, har det tunisiske turistdepartementet den senere tid utviklet området for å tilfredsstille et eksklusivt område med høy eiendomsstandard og de fasiliteter som turister gjerne etterspør.

Området "Breezes Beach" har en bred promenade-boulevard med forretninger, restauranter og kafeer. Carthage Resort ligger bare 350 meter fra Boulevarden. Plasseringen av Carthage Resort langs en beskjedent trafikkert vei sikrer fri utsikt fra alle leilighetene.

Bygninger som oppføres innenfor "The Breezes Beach"-området må følge til ekstremt høye standarder for kvalitet, arkitektonisk skjønnhet og funksjonalitet.

Området skal ha spredt bebyggelse og et funksjonelt og harmonisk arkitektonisk preg.

De grønne lungene, samt landskap, design og konstruksjon i harmoni med naturen ligger som en bærebjelke i "the Breezes Beach"-området

Alt dette sikrer at området rundt Carthage Resort er et vakkert syn for øyet - grønt og åpent.

Innenfor en omkrets på 4 km rundt Carthage Resort vil alle bygninger som stort sett består av eksklusive hotell (og golffasiliteter) overholde til en meget høy standard. Dette regulars av spesifikke utbyggingsplaner gjennom et regelverk og strenge kontroller av bade tegninger og utførende faser

   
   

Den tunisiske Turistdepartementet har gjort en skalamodell på hvordan Breezes Beach- området vil se ut når det er ferdig.

Området er planlagt som en svært luksuriøs beach resort med mange fasiliteter.

Ekstra oppmerksomhet er blitt rettet for å holde en lav bygningstetthet i Breezes Beach-området med beskjeden biltrafikk og fokus på grøntområder og gangstier.