English Svensk Aggrandir la taille du texteRéduire la taille du texte
Resortens fasiliteter
 
  • Restaurant
  • Geitostbutikken
  • Kontor
  • Vaskeri
  • Basseng
  • Hage
  • Parkering
Restauranten ligger i første etasje og byr på utsikt over bassengområdet. I tillegg til selve restaurantens arealer betjener servitører også bord utendørs, ved bassengområdet og terrassen i tredje etasje. Restauranten vil også tilby catering levert til resortens leiligheter. Frokost, lunsj, middag eller lettere retter og forfriskninger som frukt, pizza, snacks og drinker.

Geitostbutikken vil selge ferske meieriprodukter samt enkelte skandinaviske produkter du ikke finner ellers i Tunis. Butikken kan også levere etter bestilling til leilighetene.

Kontoret i Carthage Resort vil gi hjelp og råd om hverdagen i og utenfor feriestedet. Vi vil også kunne bistå med koordinering av transport, formidle kontakt for golfere, vannsport og SPA-bestillinger samt post og andre tjenester. Kontoret kan også koordinere drosjer, henting på flyplassen airport pick-up og reiser samt ekskursjoner til andre steder i Tunisia.

Vaskeriet er tilgjengelig for bruk av feriestedets beboerne. Henting av skittentøy og retur av tøy som er vasket og strøket kan også tilbys. Vaskeriet vil også levere hushjelpstjenester hvis det ønskes. Express service og service i helger vil være mulig.

Bassenget er sentrum for aktivitetene ved Carthage Resort. Slik det er designet, omgitt av bygningsmassen, ligger bassenget ganske beskyttet og lunt.

Det er lagt ned ressurser for å gjøre Carthage Resort så grønt, frodig, blomstrende og fargerikt som mulig. Det varme klimaet stiller store krav i så måte, men også terrassene som tilhører leilighetene og solterassene er designet med grønne innredninger.

Spesifikke leiligheter har parkering og oppbevaringsbokser i kjelleren. Tilgangen til denne delen av kjelleren skjer gjennom en dør som er fjernstyrt.