English Svensk Aggrandir la taille du texteRéduire la taille du texte
MARINAER

I 20 minutters gangavstand fra Carthage Resort ligger den eksklusive marinaen ”Bay of Gammarth”. Komplekset er bygget for å ta i mot opptil 100 meter lange Yachter. Skåret inn i en grønn ås av furuer og eukalyptustrær ligger marinaen i et pittoresk halvmåneformet område.

Den populære Sidi BouSaïd Marina ligger 15 minutters kjøretur fra Carthage Resort. Havna har 360 båtplasser og er som regel fylt opp. Det er tilgang på vann, strøm, dusj, toalett og drivstoff på kaia som også har en 20 tonn transportabel kran. Like ved kaia er det hoteller, butikker, kafeer, restauranter og den særpregede bydelen Sidi BouSaïd.

Havnen ”Marina Hammamet” ligger 50 minutters kjøretur fra Carthage Resort og ble designet med form og funksjon for å møte de standarder som dagens topp moderne skipsutstyr krever. Havnen er beleilig lokalisert og er derfor en av de mest attraktive, behagelige og hyggelig reisemålene for sjøreisende i Middelhavet. Marina Hammamet gir tallrike muligheter for vannsportsaktiviteter som seiling, dykking og vannski og er et livlig senter for marin virksomhet i regionen. Havnen har en bemerkelsesverdig størrelse og teknisk utforming, som gjør den til den viktigste fritidshavnen langs det sørlige Middelhavets Riviera. Det er et moderne anlegg, bestående av kaier av 2 kilometer lengde, mer enn 700 ringer, kaiområde på omkring 100 hektar, en mobil kran på 150 tonn, reparasjons- og vedlikeholdsfasiliteter for båter og terminaler for strømleveranser (opp til 600 ampere), vann, telefon, tv, osv.

Ikke mindre enn 4 nye marinaer som matcher topp internasjonale standarder vil dessuten bli bygget i de kommende 5 år av verdenskjente, internasjonale eiendomsutviklere innenfor 20 minutters kjøreavstand fra Carthage Resort.